Вижте победителите от конкурса Мисия Студент 2014 (снимки)

На специално събитие вчера вечерта, пред около 800 човека в Пловдив, наградихме победителите в 4-я пореден конкурс "Мисия Студент", тази година с тема "Свободата няма граници". Напълно свободна тема, без каквито и да било изисквания към фотографиите, видеата и есетата. Младите хора трябваше само да разгърнат въображението си или просто да се огледат около себе си и да видят своята свобода. 

В конкурса се включиха близо 200 млади човека от цялата страна с видео, снимки и есе. Целият конкурс бе в подкрепа на Пловдив – кандидат за Европейска столица на културата 2019.

Неочакваното за нас, в изпратените писма преобладаваха есетата, което е една хубава новина за конкурса ни. Младите хора искат да изразяват себе си чрез писане, не само чрез снимки и видео селфита. Есетата ще бъдат наградени на специално събитие в края на месеца в Пловдив, а победителите ще бъдат оповестени лично и чрез младежкия портал на България.

Медиакафе благодари на партньорите си:

"Дипломат" – уреди за вграждане, 4 зведен хотел "Дипломат Плаза", фирма "Макском", фирма "Матраци Тед", Езиков център "Лингвамунди', фитнес и скуош "Тоталспорт", пицарии "Верди" и Община Пловдив.

Медийни партньори – радио веригата на Communicorp (БГ радио, City и NRj),  сайтовете на Инвестор.бг, интернет платформата Net365, Световната студентска организация AIESEC и сайтовете Графити.бг, Plovdivclubs.com, Podtepeto.com, Kapana.bg и Marica.bg

Наградитe бяха връчени на "Празника на Тракия", който се организира с партньорството на радио веригата на Communicorp и Mediacafe.bg. 

1 място за Мирослав Трифонов (Пловдив) – Страхотен велосипед от фирма "Макском", награди от пиацарии "Верди', езиков център "Лингвамунди", фитнес и скуош клуб "Тоталспорт"

2 място зае Гергана Димитрова Курукювлиева (Карнобат), 24 г. Тя спечели уикенд за двама в хотел "Дипломат Плаза" и награди от партньорите ни. 

3 място за Таня Яворова (София) – Домакински уреди от фирма "Дипломат" и награди от партньорите ни. 

Награди за Видео

1 място за Кирил Курукювлиев, 27 г.  (Карнобат)  – почивка за двама в хотел "Дипломат Плаза" и награди от партньорите ни

2 място Мартин Илиев – Уреди от фирма "Дипломат" и фитнес клуб "Тоталспорт", ваучер от пицарии "Верди" и езиков център "Лингвамунди". 

Допълнителни награди от нашите споносри и пратньори получават: Петя Иванова от Пловдив, Йордан Петков на 19 години, Стойка Данкова на 22 години, Габриела Стънакова, Явор Иванов и Иван Славчев. 

Благодарим на всички, че се включихте в конкурса на Медиакафе. Всички снимки ще бъдат изложени на специални места в Пловдив.    

Повече информация за "Празника на Тракия" със СНИМКИ и ВИДЕО, организиран съвместно от Община Тракия, БГ радио и Mediacafe.bg може да видите ТУК.

За автора

Вашият коментар