Включи се във фотоконкурс НАПУК

Форум Ключ обяви конкурс #НАПУК. Споделете  какво и защо правите НАПУК. Защото всеки един от вдъхновяващите ключари, които са участвали във форума, е работил, успявал и продължавал напред напук. Напук на ограничения и предразсъдъци. Напук на стереотипи и тесногръдие. Напук на себе си. Напук заради инат.

Сега е ред и на Вас, покажете  Вашето напук. Вашите идеи и каузи с положително значение за обществото. Това, което ви мотивира да продължавате напред.

Как да участвате?

Изпратете своя интерпретация по темата #НАПУК, която да включва изображение и кратко описание на адрес napuk@forum-klyuch.info.

Конкурсът ще се проведе в Instagram. Всички получени изображения ще бъдат качени на https://www.instagram.com/forumklyuch/ в 00:00ч. на 01 април 2016г.

Топ 3 на най-харесваните снимки за периода от 00:00 ч. на 01 април 2016 г. до 23:59 ч. на 08 април 2016г. ще получат специални награди от Форум КЛЮЧ и запазено място в залата на 09 април 2016г.

Десетото издание на форум Ключ ще се състои на 9-и април на сцената на Независим (бивш Модерен), София. Организаторите отново ще се опитат да вдъхновят и провокират младите хора да търсят нови идеи, начини за промяна на средата около тях, както и да ги мотивират да се включат в различни обществено полезни каузи. Прочетете повече ТУК

Мотото на десетото юбилейно издание на Форум КЛЮЧ говори само за себе си: Форум КЛЮЧ Напук! Защо Напук? Защото десет поредни издания един екип от хора със светещи от мотивация очи прави десетки на брой срещи, мъдри концепции за статии и видеа, среща се с партньори и медии, координира доброволци, майстори материали и декори, прави възможно най- качествено видео, изписва десетки чернови на статии и всичко това напук на времето, с което разполага. Защото разходите за зала, осветление, озвучение, печатни материали, вода, кафе, награди са направени напук на финансовите ограничения. Защото всеки един от вдъхновяващите ключари, които са се изправяли пред вас, е работил, успявал и продължавал напред напук. Напук на ограничения и предразсъдъци. Напук на стереотипи и тесногръдие.

Можете да се регистрирате за изданието ТУК. Всеки, който се е регистрирал предварително, ще има осигурен достъп до залата от 12,30 ч. с предимство. Тези от Вас, които са взели някой от вариантите на спонсорски билет, ще имат запазени места в Независим театър. 10 минути преди началото на Форум КЛЮЧ залата ще бъде отворена за всеки, който желае да влезе. Събитието ще започне в 13,30 ч.

За автора

Вашият коментар