Второ издание на фестивала за настолни игри Board with me! този уикенд

Младежите в Пловдив ги очаква поредното незабравимо изживяване цял уикенд с настолни игри и още много

За 2-ра поредна година 200 играещи хора се събират в 3 от залите на Пловдивски кутлтурен институт, за да отпразнуват интереса към настолните игри и да се забавляват. И тази година програмата включва богата палитра от дейности, като работилнички за деца, представяне на прототипи на български игри, място за свободна игра и множество турнири с гарантирани награди! 

Събитието е с вход свободен и на място ще могат да се пробват много и разнообрани игри, подходящи за всяка възраст и интерес.

На място ще има обяснение на игрите и техните правила, затова всеки може да се включи и да изпробва някоя игра от нашата библиотека. Или … донесете собствената си колекция и впечатлете всички! 

Организатор на събитието е общността за настолни игри Айляшката задруга и Rise of dice, генерален спонсор – първия по рода си Клуб за настолни игри Meeple People, който ще отвори врати през месец октомври. С впечатляващи 100 кв. м. игрална площ и колекцията от най-интересните заглавия ще зашеметят посетители от всяка възраст, спонсор на събитието – Delta Net, предоставящи решения в сферата на информационните и компютърни технологии.

  • Събота и неделя, 12 и 13 октомври от 10:00 часа 
  • Пловдив, Пловдивски културен институт, ул. „Иван Перпелиев“ 5

Как премина първото издание на Board with me! през 2018-та година може да видите ТУК 

Повече за момчетата, които не спират да мечтаят ВИЖТЕ ТУК

За автора

Вашият коментар