Баловете под тепетата стартираха с дефиле на Ана Май и АМТИИ (СНИМКИ и ВИДЕО)

С „Нощта на модата и изкуството” стартираха официално баловете под тепетата

Дизайнерът Стоян Радичев, който също е възпитанник на ПГО "Ана май" дари част от колекцията на абитуриентите от Дом "Олга Скобелева

Младите дизайнери, стилисти и фризьори, от професионална гимназия "Ана Май" и Академията за Музикално и Танцово Изкуство в Пловдив представиха миналата вечер новостите от света на модата за сезон Лято 2017. Талантливите ученици и студенти бяха аплодирани в препълнената зала ,„Екселсиор”, част от Римския стадион, която събра на едно място бизнес елита на града подкрепени от някои от най-добрите стилисти и артисти.

Събитието бе изцяло в подкрепа на младите таланти от средното и висшето училище, за да може да покажат на какво са способни. Техни примери за това, че младите хора успяват след завършване на образованието си именно там, са Стоян Радичев, който е възпитаник на гимназия "Ана Май", както и младата Диана Кънева, която пък е кадър на АМТИИ. Стоян представи новата си булченска колекция, а Диана Кънева страхотни пролетни тоалети с топли цветове. 

Всички модели бяха представени с бижута на ”The World of Diamonds”. В края на събитието собственичката на елитния бутик  намиращ се на ул. Белград 20 /до Новотел Пловдив/ София Назърова подари три ваучера по 100 лева, с което фасцинира три дами посетили събитието.

 

Античната сцена бе сигурно най-подходящото място за марки като бутик за диамантени бижута ”The World of Diamonds”, Дидро и Стоян Радичев да преоткрият „Екселсиор” и да го превърнат в моден подиум именно за „Нощта на модата и изкуството” в подкрепа на децата в неравностойно положение.

Тази година от "Ана Май” осъществяват благотворителни инициативи и проекти като „Подари усмивка”- ПГО „Ана Май” тогедър – “Заедно в красотата и успеха”. В световен мащаб през последните няколко години редовно се организират модни събития, които са в подкрепа на децата лишени от родителски грижи. Създадени са и инициативи, чрез които се набират средства от продажба на различни модни артикули, чиято цел е да подпомага различни организации, ангажирани с проблемите на засегнати деца и младежи, споделиха организаторите за mediacafe.bg

Публиката успя да види още колекцията на Берана мода, модна къща „Бандерол” и Losan.

По време на модното ревю се проведе благотворителна кампания, като част от моделите на дрехи бяха дарени на децата от домовете, а събраната сума пари ще бъде съобщена по-късно, споделиха организаторите за mediacafe.bg.

Вижте кратко видео от звездната вечер за възпитаниците на Ана Май и АМТИИ:

Фотограф: Фей Методиева

  • СНИМКИ от дефилето миналата година може да видите ТУК
  • Всички снимки може да видите в сайта на пловдивските клубове – PlovdivCLUBS 

Вашият коментар