Юбилейното издание на форум КЛЮЧ под мотото „Напук!“

През април Форум КЛЮЧ с 10-то юбилейно издание 

Десетото издание на форум Ключ ще се състо на 9-и април на сцената на Независим (бивш Модерен), София. Организаторите отново ще се опитат да вдъхновят и провокират младите хора да търсят нови идеи, начини за промяна на средата около тях, както и да ги мотивират да се включат в различни обществено полезни каузи.

Мотото на десетото юбилейно издание на Форум КЛЮЧ говори само за себе си: Форум КЛЮЧ Напук! Защо Напук? Защото десет поредни издания един екип от хора със светещи от мотивация очи прави десетки на брой срещи, мъдри концепции за статии и видеа, среща се с партньори и медии, координира доброволци, майстори материали и декори, прави възможно най- качествено видео, изписва десетки чернови на статии и всичко това напук на времето, с което разполага. Защото разходите за зала, осветление, озвучение, печатни материали, вода, кафе, награди са направени напук на финансовите ограничения. Защото всеки един от вдъхновяващите ключари, които са се изправяли пред вас, е работил, успявал и продължавал напред напук. Напук на ограничения и предразсъдъци. Напук на стереотипи и тесногръдие.

Можете да се регистрирате за изданието ТУК. Всеки, който се е регистрирал предварително, ще има осигурен достъп до залата от 12,30 ч. с предимство. Тези от Вас, които са взели някой от вариантите на спонсорски билет, ще имат запазени места в Независим театър. 10 минути преди началото на Форум КЛЮЧ залата ще бъде отворена за всеки, който желае да влезе. Събитието ще започне в 13,30 ч.

Какъв е посетителят на Форум КЛЮЧ?

  • Млад човек (може и по дух), но не само…
  • Активни студенти;
  • Млади професионалисти;
  • Социални предприемачи;
  • Доброволци;
  • Хора, които считат себе си за носители на промяна в мисленето в България;

 Форум КЛЮЧ е ежегодно мотивационно събитие, което популяризира идеи и каузи с положително значение за обществото. Запазете си датата 9 април 2016. Напук!

За автора

Вашият коментар