Лятна ART занималня за изящни изкуства отваря врати в Пловдив (СНИМКИ)

Една от най-големите школи за деца в Пловдив отваря своите врати  за лятна ART занималня

Dance studio "Magnifique" е от онези места, където децата се чувстват специални. Там, където развиват въображението си, преоткриват своите таланти и споделят най-ценните моменти с приятели. Магнетичното пространство под тепетата, което вече 7-ма година дарява емоция свързана с балет, изящни изкуства, актьорско майсторство, танци и музика.  

Това лято Dance studio "Magnifique" се впуска в ново предизвикателство за най-малките – лятна ART занималня, подходяща за деца от 6 до 10 години. Разнообразната програма на екипа на студиото е насочена специално към спорта (движението в различните му форми), комбинирани с изящни изкуства. В нея са включени занимания по йога, актьорско майсторство, творчески и музикални ателиета, класически балет, модерни танци, спортни игри на открито. Освен развитието на таланта на пловдивските деца, екипът от специалисти е заложил и на учебната дейност, без която не може, а имено четене на книжки, занимателен английски и още и още. 

На постоянно разположение на децата има педагог по учебната дейност. Всички развлекателни активности ще бъдат водени от квалифицирани преподаватели в отделните области, като от екипа на студиото са помислили за всичко с организирано ежедневно изхранване в ресторант "Emotion bar & dinner" в самия хотел. Той ще предложи ежеседмично разнообразно меню, включащо супа, основно и десерт.

Dance studio "Magnifique" разполага с просторна и уютна атмосфера – две танцови зали за провеждане на танцовите и спортни активности, творческа стая за учебните занимания, самостоятелни санитарни помещения. 

Базата се намира в емблематичния хотел SPS, на ет. 3 (вляво с асансьора), в близост до парк Лаута.

Възползвайте се до 30 май от отстъпка от цената за месечен пакет с допълнителна 5% отстъпка за второ дете.

Подробна информация може да намерите в сайта на студиото ТУК, както и във facebook страницата ТУК 

Тел за връзка: 0888 754 928, 0883 332 390.

Вашият коментар