Общ уъркшоп обединява дизайн и изобретателското мислене на 21 ноември

Дизайн и систематично изобратателското мислене се обединяват в общ уъркшоп 2 в 1 в София в края на месеца.  Поради големия интерес към отворените курсове на Иновейшън Стартър Бокс организаторите съобщават, че ще проведат трети извънреден отворен курс през 2014 година. Той ще се проведе на 21 ноември, петък, от 9:30 до 17:30 часа в Essence Center на ул. „6-ти септември“ 37.

Innovation Day 2 in 1: Design Thinking & SIT 21 Nov Sofia е първият по рода си интерактивен workshop в София за иновации, в който за 8 часа ще получите сгъстен сос от най-доброто от американската теория на иновациите чрез дизайн мислене, която се преподава в Станфорд и израелската теория за систематиката на патентите и изобретенията, която се преподава в Тел Авив. Ще разберете, защо именно САЩ и Израел са две от водещите страни в иновациите в глобален план и как тези методики вече се преподават в България.

В сутрешната сесия на workshop-а, заедно с Леона Асланова, основател на Иновейшън Стартър Бокс и Академия за иновации, ще работите върху създаване на иновативни продукти и услуги по методиката на SIT (Systematic Inventive Thinking).

От нея ще научите, че има краен брой иновативни решения, които се комбинират. Как сами да решавате креативно проблеми и да генерирате добавена стойност чрез креативните шаблони на SIT.

A в следобедните часове, щафетата ще поеме Елина Желева – консултант и коуч по дизайн мислене в Иновейшън Стартър Бокс, създател на първата агенция за дизайн мислене в България (designthinking.bg) и експерт по потребителско преживяване в авиацията.

Елина е учила в двете водещи организации по дизайн мислене на световно ниво – HPI School of Design Thinking в Потсдам и d.school в Станфорд.

В този динамично-следобеден курс, тя ще ви разкаже за опита на най-добрите компании в дизайн мисленето и как, мислейки като дизайнер, сами да създавате иновации.

Двата курса, само сега, са на цената на един и не пропускайте да си осигурите това преживяване. Регистрирайте се сега!

Подробности за кампанията може да видите от тези линкове:

http://innovationstarterbox.bg/design-mislene-i-izobretatelsko-mislene-v-obsht-workshop/

http://innovationstarterbox.bg/dizain-mislene-i-sit-workshop/

За автора

Вашият коментар