ПУ с нова вълна курсове по руски език на различни нива

ПУ „Паисий Хилендарски“ стартира нови курсове по руски език

Нови курсове по руски език за студенти, ученици и възрастни стартира през месец октомври Центърът за езици и междукултурна комуникация при Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

Обучението се осъществява с подкрепата на Центъра за руски език и култура към висшето училище, а предлаганите нива на владеене са А1 – начинаещи, А2 и B1 – за средно напреднали и напреднали, както и руски език за ученици между 1 и 5 клас.

Богатата палитра от възможности за развитие, която предлага владеенето на руски език, обуславя живия интерес към курсовете от страна на курсисти на всякаква възраст, съобщават организаторите. 

Обучението се осъществява от преподаватели русисти на Пловдивския университет с дългогодишен опит в преподаването на руски език като чужд. С помощта на доказали ефективността си в практиката методи се преподават системни и последователни знания като добра основа за постигане на индивидуалните цели на всеки курсист – любителски, кандидат-студентски или работни. Детският курс се провежда предимно в съботните дни в Центъра за руски език и култура в Новата сграда на Пловдивския университет.

Крайният срок за записване за новите курсове е 10 октомври 2018 г. Желаещите трябва да изпратят две имена, възраст, актуален телефонен номер и избраното езиково ниво на електронен адрес: rumir.plovdiv@gmail.com. Или да позвънят на: 0879 481 381, контактно лице  е Анастасия Кехайова. 

 

За автора

Вашият коментар