Сдружение на младите психолози чества „Деня на психолога“ в Пловдив

Клон Пловдив на Сдружение на младите психолози в България "4-ти Април" организира за четвърта поредна година честване на „Деня на психолога“. Тази година събитието ще се проведе под надслов „Съвременна психология – отвори съзнанието си”. Програмата е изцяло практически насочена, а участниците ще имат възможността да се запознаят с млади специалисти, работещи в областта на психологията и психотерапията.

КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧВА?

Събитието ще предостави пространство за изява на млади специалисти от различни области на психологията, които ще представят интересни практики под формата на уъркшопи и семинари.

За първи път в Пловдив под тепетата ще се състои „Лабиринт на сетивата” – арт инсталация от сдружение „ЧУДНО”. За лабиринта можете да научите повече по време на официалното откриване на 04.04.2014 от 10:00 часа.

Разбира се, ще има и традиционната вече „Йога на смеха”, която ще ви презареди след изпълнения с емоции ден със забавна сесия по смях.

Денят ще завърши празничен коктейл в клуб Библиотеката, където студенти, преподаватели и специалисти по психология от цялата страна ще имат възможност да обменят идеи, опит и добри практики в неформална обстановка с приятна празнична атмосфера.

 ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ВИЖТЕ ТУК.

ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО:

НОВА СГРАДА НА ПУ „ПАИСИЙ ХИЛЕНДАРСКИ”
бул. България №236

10:00 – 10:30 ч. – Официално откриване – 1-ва Аула

10:45 – 13:00 ч. – Уъркшоп: „Лидерството на ХХI век. Съвременни теории за вдъхновяване и управление на хора.”
Водещ: Иван Диков

14:00 – 15:30 ч. – Семинар: „Фокус към решение”
Водещ: Петър Петров

15:45 – 17:00 ч. – Уъркшоп: „Психология на потенциала”
Водещ: Даниел Троев

17:30 – 18:30 – Йога на смеха – в зала 4 на "Тотал спорт"

20:30 – Празничен коктейл в клуб "Библиотеката"

Mediacafe.bg  е официален медиен партньор на събитието.

Партньори на събитието: Сдружение „ЧУДНО”, Педагогически факултет на ПУ „Паисий Хилендарски”, Студентски съвет към ПУ „Паисий Хилендарски”, Фитнес и скуош клуб „ТОТАЛ СПОРТ”, клуб БИБЛИОТЕКАТА.

За автора

Вашият коментар