Ученици се включват в антиспин кампания

Във връзка с различни дейности за превенция и контрол на ХИВ/СПИН и сексуално предавани инфекции /СПИ/ и мотото на АНТИСПИН кампанията тази година “Да задържим ХИВ в светлината на прожекторите” Община Пловдив и Центъра за превенция обявявиха за учениците от всички общински и държавни училища конкурс за литературна творба и рисунка с послание ”Да се обичаме разумно, за да опазим любовта!”.

Творбите от конкурса трябва да са свързани тематично с борба със СПИН и с посланието на конкурса. Всички участващи творби ще са част от изложба и ще се ползват за проекти при изготвянето на информационни материали със съгласието на авторите.

Крайна дата за предаване на творбите – 17.11.2014 г.

Литературните творби трябва да са дълги до 3 печатни страници, размер А4. Рисунките трябва да са с размер 30 см на 50 см. Материалите за изработка са по избор. Възрастовите групи са 7 г.-10 г.,11 г.-14 г.,15 г.-19 г., като от всяка възрастова група ще бъдат излъчени по една първа награда за литературна творба и по една първа награда за рисунка.  

Комисията ще номинира най-добрите 3 литературни творби по една от всяка възрастова група и 3 рисунки по една от всяка възрастова група до 28.11.2014 г., като авторите им ще бъдат наградени с предметни награди.

 

 

 

Вашият коментар