Онлайн карта представя класните стаи на открито в София и страната

Е-платформата „Уча на открито“ на Сдружение „Безопасни детски площадки“ представя близо 40 пространства за обучение и игри под небето в София и в цяла България. На платформата има онлайн карта със снимки и базова информация за всяка локация, както и календар на събития, които се организират на тези класни стаи.

Картата е отворена за още класни стаи, а платформата ще споделя новини и опит от сферата на образованието на открито. Насърчаваме училища, детски градини, читалища да споделят събития и успехи. В рамките на проекта Сдружение „Безопасни детски площадки“ събира екип за изграждане на модерно и раздвижено пространство за учене на открито в двора на 42 ОУ „Хаджи Димитър“, в район Подуяне, София на 28-29 май.

Подробности вижте в календара и в Новини на сайта, както и във Фейсбук събитието . Платформата е част от проект „София учи на открито“. Проект „София учи на открито“ се изпълнява с финансовата подкрепа на Столична община – Програма „Европа“ 2021 от Сдружение „Безопасни детски площадки“, в партньорство с район „Подуяне“.

Вашият коментар