Слави Трифонов: Българският политически живот е отражение на самите нас

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов публикува в социалните мрежи мнението си за българския политически живот след подаването на документи от неговата формация за участие в следващите парламентарни избори.

Току-що “Има такъв народ” подаде документи за участие в предстоящите избори. За трети път отиваме на избори тази година. Сигурно си мислите неособено приятни неща за българския политически живот. И аз така. Особено когато го гледах отвън. А сега го гледам отвътре и ще ви кажа какво виждам. Българският политически живот е отражение на нашите мечти, желания, намерения, фантазии, страхове, надежди, неприязън, отвращение, участие, дистанция и какво ли още не.

Всъщност, българският политически живот е отражение на самите нас. Колкото и тривиално да звучи, е точно така. В парламента и в българския политически живот има различни хора. И лоши хора, и добри хора, и глупави, и умни, и морални, и неморални, като всички нас. Точно колкото могат да се разберат хората, живеещи в един блок, в един квартал, в един български град, точно толкова могат да се разберат и депутатите в българския парламент.

И да казвам, че не е хубаво, то просто си е така, и за това е по-добре нищо да не казвам. Освен това, че правя, каквото зависи от мен и колкото мога. Стремя се да постъпвам правилно и последователно.

А и в крайна сметка демокрацията е прекрасно нещо, защото съдбата ни зависи от всички нас. Желая ви мъдрост, сила и успех.

За автора

Коментари (1)

  1. Какво е в същността си това отражение „на самите нас“, за което говори др.Трифонов ( да, другарят Трифонов)? Щом това огледално отражение се състои от мрачни и злобни лица, лица на подлеци, сатанисти и използвачи, не и лица на работещи отрудени хора, светли детски лица, значи субектите, чиито са споменатите отражения, са точно такива. Ако Сл.Трифонов опитва да включва в отражението и лицата на истинските българи, това няма как да стане. И каква работа му върши тази неуместна но вярна, по своему теза?… Отговора е прост : НИКАКВА. КАКТО НИКАКВА РАБОТА НЕ МОГАТ ДА ВЪРШАТ НЕГОВИТЕ ПОДЧИНЕНИ В ПАРЛАМЕНТА.

    Отговор

Вашият коментар