„Шестте пингвинчета“ – най-новата детска куклена постановка идва в Пловдив

Най-новото куклено представление „Шестте пингвинчета“ от Борис Априлов ще бъде представено в пловдивския Дом на културата на 25-ти април

Героите, които потопят малките и големи зрители в едно незабравимо приключение, имат бели пухкави коремчета и малко тромава мисъл. Те са „Шестте пингвинчета“ и могат да се нарекат непослушни и шумни, но са готови за весели игри в ледовете. Безстрашието и любопитството ще ги отведат при Свирепата мечка, в устата на кита-кашалот, както и ще ги срещнат с една дълбокомислена, едногърба камила.

За възрастните пиесата отново показва, че истинска смелост проявява онзи, който знае от какво да се страхува. Но ако си малко дете, посягащо към Тайната на живота, страхът често прилича на безразсъдство, което е начало на красотата от приключенията и уроците на живота.

Постановката е дело на Владислава Джамбазова, а музиката – на Владимир Джамбазов. В пиесата взимат участие Чавдар Бозаджиев, Радост Кожухарова, Стиляна Маркова, Захаринка Терзиева, Александър Братоев, Ралица Стоянова и Елина Чанева. Сценография, костюми и кукли са дело на Емелияна Андонова – Тотева.

„Шестте пингвинчета“ ще бъде представено на 25 април 2021 година от 11 часа в ГДК „Борис Христов“. Цената на билета е 6 лв.

Ако желаете да се потопите и изживеете едно невероятно приключение може да резервирате вашия билет на телефон 0888 67 36 00.

За автора

Вашият коментар