90 състезатели от 11 страни се впускат на Plovdiv Throwdown (ВИДЕО)

90 състезатели от 11 страни ще се впуснат в люта битка на най-атрактивното състезание по фитнес Plovdiv Throwdown, което ще се проведе от 21-ви до 23-ти септември под тепетата 

Интересното е, че за разлика от други събития, които при лошо време биват отменяни, Plovdiv Throwdown ще се състои и със сигурност ще предложи даже с още по-голяма зрелищност за всички спортисти и фенове

За втора поредна година на Гребния канал ще замирише сериозно на мускули. Атлети от Италия, Англия, Белгия, Полша, САЩ, Австралия, Украйна, Гърция, Румъния, Сърбия и Ирландия, с любезното домакинство от българска страна ще се борят за престижната титла Plovdiv Throwdown. Мястото, което със сигурност ще предизвика огромен интерес, е Атлетическия стадион, а входът отново ще бъде безплатен за всички фенове.

Комплексно състезание по функционален фитнес ще излъчи най-всестранно развитите атлети в няколко категории, като 90-те финалиста трябваше да преминат през 2 етапа преди да стигнат до участието си в Пловдив. 

Организаторите от Move Team, споделиха за mediacafe,bg че започват изграждането на спортната зона още от началото на следващата седмица, като състезателите ще имат ултра модерен състезателен комплекс със зона за възстановяване. Plovdiv Throwdown ще предложи на феновете и специална зона за храни и напитки, а за музикалното озвучение ще се грижат артистите от No Crew. 

Началото на Plovdiv Throwdown  ще бъде дадено в петък (21.09) от 18:00 часа, а събитието се очаква да приключи малко преди полунощ на 23.09 (неделя). 

Повече за зрелищното състезание в СНИМКИ, което се проведе през октомври 2017-та на Гребната база в Пловдив, може да видите ТУК, както и от следващото видео:

Видео и СНИМКИ: 4К studio
Дрон: AirCam

Вашият коментар