Да, този волейболен Пловдив! (СНИМКИ)

Пловдив излезе от волейболна нелегалност

Браво, майна, за уникалната подкрепа оказана на юношеския национален отбор по волейбол на Европейското първенство до 20 години

Пловдив обича спорта. Нямам претенции, че всички квалификации или първенства по волейбол и баскетбол трябва да са в града под тепетата но със сигурност трябва да дели поне поравно домакинските срещи в тези два спорта със София и Варна. Градът под тепетата се намира в центъра на България и мачовете биха били по-лесно достъпни за хора от всички краища на страната, за разлика от София и Варна, които си намират в две от краищата на България.

Пловдив има своите футболни публики, които подкрепят България навсякъде из Европа, които могат да създадат невероятна атмосфера в залата и да подкрепят националите до последната точка в мача. Гражданите на Пловдив се нуждаят от тези срещи, които са били провеждани десетки години само в София. 

Само това да е направило Европейското за младежи, само тези забравени волейболни страсти да са събудили момчетата на Владо Николов, струваше си!

СНИМКИ: 7дниволейбол

За автора

Вашият коментар