ЕвроБотев излетя за Португалия (СНИМКИ)

Ботев Пловдив отпътува за остров Мадейра, където утре от 21:00 часа излиза в среща – реванш срещу местния Маритимо. "Канарчетата" ще се опитат да затвърдят доброто си представяне до този момент. "Жълто-черните" нямат загуба в 5-те си срещу от началото на квалификационния цикъл, като отстраниха Партизани (Албания) и Бейтар (Израел), а в първия двубой с португалския боец завършиха наравно 0:0 на стадион "Лазур" в Бургас.  

Близо 100-те представители от Пловдив, които се качиха в правителствения самолет Airbus A319 бяха изненадани с подаръци – шалче и знаме на най-стария български футболен клуб, информира официалния сайт на клуба. Този приятен жест зарадва изключително много целия клуб и над 60-те бултраси, които са близо до отбора в този така важен момент. Всички са в изключително добро настроение, като феновете не пропуснаха задължителните снимки с всеки един футболист по време на престоя на летище в София, както и да ги надъхат за важната битка срещу португалците. Самолетът излетя малко преди 12:30 часа. 

Още толкова фенове пък тръгнаха към остров Мадейра с полети от различни европейски дестинации. Очаква се около 100 привърженици на "жълто-черния" клуб да подкрепят "канарите" на "Ещадио да Мадейра", който се намира на 4 000 километра от Пловдив. 

Срещата – реванш между Маритимо и Ботев Пловдив е в четвъртък, 3.08, от 21:00 часа.

Снимки: botevplovdiv.bg

За автора

Вашият коментар