Футболистите на Ботев Пловдив: „Ники ние вярваме в теб, бъди силен“ (ВИДЕО)

Целият отбор на Ботев, както и Спортно-техническото ръководство застанаха за пореден път зад благотворителна кампания за набиране на средства, този път за 23-годишния фен на "жълто-черните" Николай Попов

Осем от състезателите на най-стария футболен клуб в страната записаха своята подкрепа в кратко видео в официалния сайт на отбора към пловдивчанина, на който два дни преди Коледа му бе поставена диагнозата левкемия. Йордан Христов, Лъчезар Балтанов, Даниел Златков, Орлин Старокин, Милен Гамаков, Алекс Колев, Божидар Васев и Мариян Огнянов вдъхнаха кураж на Ники, който само след 5 дни, на 20-ти януари има рожден ден.

Футболистите дариха фланелки, които тази неделя ще се пуснат на търг на клубната база на Ботев в Коматево. Те ще дарят и средства за подпомагане на кампанията. Повече информация за търга може да намерите ТУК.

Ето и какво написаха канарчетата в официалния си сайт:

ПФК Ботев подкрепя кампанията по набиране на средства за лечението на Николай Попов. На 23-годишния привърженик на клуба е поставена тежката диагноза левкемия. Болестта изисква специфично лечение, което ще се проведе в Германия, като за него са необходими средства, събирането на които вече започна.

Ръководството и футболистите на Ботев изразяват своята съпричастност към тежката битка, в която едно „жълто-черно” сърце влиза.

В неделя /17 януари/ в конферентната зала на базата в Коматево ще се проведе благотворителен търг в подкрепа на каузата. Утре /петък/ на официалния сайт и страницата на клуба във фейсбук ще бъде публикуван списък с артикулите, които ще участват в наддаването. 

Банкова сметка на Николай Тодоров Попов

  • ЦКБ АД Клон Пловдив Б-я (CECBBGSF) IBAN: BG42 CECB 9790 40C4 3601 00 (лева)
  • ЦКБ АД Клон Пловдив Б-я (CECBBGSF) IBAN: BG56 CECB 9790 44C4 3601 00 (евро)

Днес пък музикалната сцена ще се събере в G Club, за да пее благотворително в негова подкрепа. Повече информация за изпълнителите и кампанията може да видите ТУК

За автора

Вашият коментар