Още две лампички светнаха в Капана (СНИМКИ и ВИДЕО)

„TGART“ е сбъдната мечта на Тихомира Гатева,  която събра на откриването си десетки свои приятели, за да разгледат новия дом на нейните творения

Вчера официално своите врати в Капана отвори ателие „TGART“. За да пожелаят успех в начинанието, за откриването дойдоха много гости и приятели, които останаха впечатлени от произведенията на Тихомира.Това, което впечатли всички е креативната арт атмосфера, която витае в ателието. Вътрешният дизайн на магазина е идеално допълнение към стоките в него,а обстановката е топла и предразполагаща за уют.

Тихомира или Тита, както я наричат приятелите й, е от онези личности, които бързо ти стават симпатични. С усмивката си, с ненатрапчивото си присъствие и позитивното излъчване, тя  бързо печели и нашите симпатии. Харесваме я, защото е избрала да работи здраво, а не  да чака някой да й се притече на помощ и да й свърши работата. Не е скръстила ръце  и не се оправдава с изрази като „Ако бях родена в чужбина, щеше да е друго„.

В България няма смисъл и е невъзможно и безсмислено да се занимаваш с изкуство“ е изречение, което няма да чуете от нея.  Вчера Тихомира ни доказа, че няма кой да осъществи целите ни вместо самите нас.

В нейните арт творения можем да видим различни форми и материали, а самата тя споделя, че напоследък използва предимно кожа, тъй като дава много възможности за работа, но това, разбира се, не изчерпва материалите, с които работи. В магазина може да бъдат намерени обеци, колиета, гривни, пръстени, чанти, шалове, картички, тениски и ….. усмивки.

Ателието ще приема и индивидуални поръчки, по желание на клиента, като по-голям избор на модели има в страницата на TGART, а в ателието нещата вече могат да бъдат и пробвани. Избирайки ръчно изработени бижута и аксесоари, може да сте сигурни, че ще притежавате една  от най-важните съставки, която всеки творец волно или неволно влага от себе си – любов.

Усмивката на Тихомира, можете да намерите на ул „Алцеко“7 (точно срещу бившата Агенция по вписвания) от понеделник до събота между 11:00 и 18:00 часа.

Вижте снимки и видео от откриването на „TGART“

 Още интересни локации в Капана може да видите ТУК

Всички музикални събития на Пловдив може да намерите само в plovdivclubs.com

Вашият коментар