Йордан Йовчев покани пловдивчани на велошествие днес (ВИДЕО и СНИМКИ)

Шампионът ни по спортна гимнастика Йордан Йовчев покани всички пловдивчани на откриването на велошествието в квартал Тракия, което стартира днес от 10:30 часа пред Общината. След няколко километра велосипедистите ще финишират в парк Лаута, където най-малките ще могат да се включат в много забавни игри организирани от БГ радио и Декатлон. 

Вчера пловдивският художник на графити Димитър Механджийски – Stern подготви парка с рисунки местата, където децата ще се състезават в две различни игри с колелета. През цялото време той бе заобиколен от малчугани, които не спираха да го разпитват и да се вълнуват какво ще се случи днес в техния парк. 

Посетителите ще се забавляват още с редица атракциони в Приключенския парк. За децата са предвидени въжен тролей, стрелба с лък, въжен лабиринт и средновековни битки. За порасналите деца, които са ни по-известни като възрастни, ще има Airsoft стрелба с реплики на оръжия, ходене и стрелба от ленти над земята, както и средновековни битки.

Своеобразният празник на спорта тази година ще бъде по-пищен, с повече подаръци и участници от предишните години, според кмета на най-големия квартал в Пловдив. Емблематични спортни фигури на България като Николай Бухалов, Атанас Узунов, Станимира Петрова, Габи Петрова и други ще подкрепят спортния празник.

Повече информация и как премина шествието с видео през 2015-та година може да видите ТУК

Вашият коментар