Масов флашмоб на 10-ти септември под тепетата

FLASHMOVE 2016 в подкрепа на Европейската седмица на спорта

FlashMOVE e европейски флашмоб, част от кампанията NowWeMOVE. Събитието е изключително атрактивно и до 2015 година беше начин да се привлече общественото внимание към следващата го Европейска седмица на физическата активност и спорта – MOVE Week.

През миналата година във FlashMOVE се включиха 22 европейски държави със 117 събития. Над 6500 танцьори се забавляваха и танцуваха обща хореография по едно и също време в 70 европейски града.

Събитието показа огромен потенциал, затова тази година FlashMOVE ще бъде още по-масов, по-забележим и ще раздвижи още повече хора на целия континент. През 2016 година на европейско ниво ще бъде отбелязана с FlashMOVE и второто издание на Европейската седмица на спорта – #BeActive. Припомняме ви, че в Пловдив Европейската седмица на спорта бе открита с FlashMOVE през 2015 г.

Идеята на FlashMOVE e да покаже, че всеки може да танцува, независимо дали владее перфектни танцови умения или акробатични трикове или просто желае да се раздвижи. Целта е  повече хора да се включат в движението. Хореографията е лесна, забавна и наподобяващи различни спортове и движения. Разгръща се постепенно, така че всеки минувач би могъл да се включи.

FlashMOVE 2016 е вълна от движения и основната цел на тази мултиспорт хореография е да увлече в танц както организираните участници, така и зрителите, които от публика да се превърнат в активни участници и да освободят желанието си за танц заедно с цяла Европа.

Хореографията на FlashMOVE 2016 вижте тук

FlashMOVE  2016 ще се състои на 10 септември (събота).

Вижте видео от FlashMOVE 2015 :

ВИЖТЕ защо това събитие е едно от най-добре организираните в цяла Европа ТУК.

Вашият коментар