Николай Бухалов подарява своя фланелка и купа за пролетния бал на „Зонта“

„ПОДАЙ РЪКА, СБЪДНИ МЕЧТА – ЖЕНАТА Е ПРИЗВАНА ЗА ТОВА.”

Дамският клуб "Зонта – Пловдив" организира за поредна година своя благотворителен пролетен бал, който ще се проведе в Новотел Пловдив на 8-ми март. Тази година в специалния търг ще се включи олимпийският ни шампион по гребане Николай Бухалов със своя фланелка и купа, която ще се разиграе пред всички гости. На бала се връчва и традиционния приз "Кавалер на жълтата роза" за изминалата година.

За 2010-та тя бе поднесена на директора на театър "Мелпомена" Светлин Стоилов за специални заслуги към участия в благотворителните инициативи. През 2011-та година адвокат Владимира Трачева предаде статуетката на директора на ПГВАД "Христо Ботев" Константин Костадинов заради помощта при изграждането на еко-площадката в квартал "Северен" в Пловдив. А кой ще стане Кавалер на жълтата роза 2012 все още се пази в тайна.

Тази година средствата ще се използват за осигуряване на стипендии за Висше образование на деца в неравностойно положение, както и за други традиционни благотворителни инициативи на Зонта. Събитието ще се проведе на 8-ми март от 19.00 часа, а водещ ще бъде Деси Бакърджиева.

Музикална програма е оставена в ръцете на  Хилда Казасян, която ще присъства заедно с нейната група, в която участие взимат едни от най-добрите български музиканти: Христо Йоцов, ЖивкоПетров, Милен Кукошаров, Михаил Йосифов и др.

Цената на куверта е 65 лева. Срок за потвърждаване : 28.02.2013 г.

За автора

Вашият коментар