Обявяват футболист №1 на Пловдив на 2017-а

 Най-добрият футболист на Пловдив за 2017 година, според спортните журналисти, ще бъде обявен този петък. Анкетата за определяне на футболист №1 на Пловдив на годината приключи, като в допитването се включиха  общо 48 журналисти от 29 медии, както и по двама представители от пресслужбите на ФК Ботев и Локомотив Пд.

На базата на предложенията и мненията на журналистите бе направена класацията и избрана призовата тройка, според техния вот.

В анкетата имаха право да участват всички журналисти, пишещи и говорещи за спорт от пловдивските медии, както и кореспонденти или репортери на Пловдив за националните медии, като условието бе те в момента да са действащи журналисти.

Анкетата е на информационна агенция „Темпо Нюз“ и няма претенции да бъде безусловна, единствена или незаменима. Допитването имаше за цел спортните журналисти да заявят официално своето мнение и позиция, които да се обобщят и обявят публично. Класацията бе съобразена единствено с журналистическите мнения и дадения от медиите вот.

Обявяването и награждаването на победителите ще е в петък – 12 януари от 14 часа в Първо студио на радио Пловдив и ще бъде предавано пряко  в социалните медии на още няколко пловдивски сайта.

Вашият коментар