Организират стрийтбол турнир на Младежки център на Гребната

Игрищата на Младежки център на Гребната база ще домкинстват стрийтбол шампионата на 3х3 Bulgaria тази събота

На 01.09 от 09:00 часа, феновете под тепетата на играта с оранжевата топка ще се радват на целодневен турнир по 3х3 баскет за всички възрасти

Първата половина на съботния ден ще бъде посветена на подрастващите баскетболисти от града и региона. Състезанията ще бъдат разделени на възрастови групи за момчета и момичета- до 12, до 15 и до 18 години. В 16:00 часа започва елитният турнир за мъже и жени над 18 години.

В него ще вземат участие отбори не само от Пловдив, но и от цялата страна. Всички отбори ще получат екипи за игра. Турнирът 18+ ще има такса за участие в размер на 40.00 лева за отбор. Събраната сума от таксите ще сформира награден фонд, който ще бъде разпределен между финалистите. По време на турнира ще се провеждат и конкурси за забивки и стрелба от тройката. Най-добрите отбори ще се борят за медали и материални награди.

Организаторите са подсигурили перфектни условия за турнира по стрийтбол. Състезанията ще се провеждат на две игрища с висококачествена настилка, а трибуните очакват феновете. За супер настроение са предвидени игри с публиката, музика през целия ден и много качествен баскетбол.

Записването за турнира може да направите тук. При запълване на бройката от 16 тима в интернет записването на отборите 18+ години, регистрация на място няма да се извършва.

Вашият коментар