Стефан Вълдобрев и Пловдивската опера днес на Античния. Вижте любимите песни на пловдивчани!

Броени часове ни делят от дългоочаквания концерт на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени със специалното участие на Симфоничния оркестър на Пловдивската опера на сцената на Античния театър

Концертът е част от националното турне под мотото "По-полека Symphony".

"По-полека" именно е и най-обичаната песен на групата от пловдивската публика. Това е равносметката от играта на пловдивския музикален портал PlovdivClubs. През изминалата седмица близо 130 души можеха да спечелят двойни покани за концерта като за целта трябваше да отговорят на един много прост въпрос – "Коя е любимата им песен от репертоара на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени". След безспорния летен хит "По-полека" се нареждат песни като "Бряг с цвят най-зелен", "Тази песен не е за любов", както и вечната класика с участието на Мая Бежанска и Камен Донев – "Обичам те мила".

Трима от нашите участници бяха изтеглени на случаен принцип и тази вечер ще могат да заведат свои приятел или любима на сцената на Античния театър за обещаващото шоу на Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени тази вечер! Щастливците изтеглени от екипа на PlovdivCLUBS са Георги Грозев, Ангел Джорапов и Валентина Романова. Те вече се сдобиха с поканите си от касата на "МаскАрт" в Дома на културата "Борис Христов". 

Лятото е към края си, но сме длъжни да го изпратим подобаващо като си припомним най-хубавите му мигове, за което ще ни помогнат Стефан Вълдобрев, Иван Лечев, Стоян Янкулов – Стунджи, Мирослав Иванов, Веселин Веселинов – Еко и Симфоничния оркестър на Пловдивската опера.

Тази вечер очакваме любимите песни на групата, поднесени по нов и неочакван начин, много усмивки и емоции. 

Очаквайте много снимки и видео от концерта под тепетата!

Вашият коментар