Pole Dance се вихри в центъра на Пловдив (СНИМКИ и ВИДЕО)

Два пилона привлякоха вниманието на пловдвичани вчера вечерта в центъра на града, които две красиви момичета със стегнати тела изпробваха различни сложни комбинация от движения. След лека разгрявка към групата на Sonya Pole Dance се присъединиха и случайни минувачи, които се позаинтересуваха от един от най-новите спортни дисциплини, която придобива все по-голяма популярност. 

Оказа се, че да се въртиш на пилон съвсем не било лека задача. За да се изкачиш по металната тръба и после да се завъртиш по нея, както и да се обърнеш с главата надолу, трябва да впрегнеш всички мускули. Уроците по pole dance са фокусирани върху научаването на танцови елементи, комбинирайки ги в хореографски съчетания във всички курсове. В курсовете по pole dance ще развиете не само обичайните технически умения, но и артистичност, самочувствие и сексапил, каквито само този танц може да даде.

Уроците по pole dance са фокусирани върху научаването на танцови елементи, комбинирайки ги в хореографски съчетания, развивайки не само обичайните технически умения, но и артистичност, самочувствие и сексапил, каквито само този танц може да даде, споделиха спортистките от София, които са част от Move Week тази година. 

Преди да се развихрят на центъра в Пловдив Pole Dance спортистките показаха умения и в клуб "Тоталспорт". От този месец всички желаещи ще могат да се включат в организирани терниворки към Sonya Pole Dance след 10-и октомври във фитнес клуба, които ще се състоят всеки петък и събота,

Програмата на Move week за Пловдив 2.10.2014 /четвъртък/:

  • 17:30 – Въздушна Йога 
  • 18:00 – Reggaeton workshop
  • 18:00 – Йога практика за всеки и Акро Йога демонстрация
  • 18:00 – Отворено обучение по планинско колоездене
  • 18:30 – Уроци по бягане

Цялата програма за Пловдив и България можете да видите ТУК

Вижте какво представялва Move Week и как цяла Европа се впуска в Седмицата на движението с видео. 

Вашият коментар