„Ботев“ с нов борд и ударно начало в подготовката

„Ботев“ Пловдив започна ударно новата футболна година, прегазвайки в първа зимна контрола отбора на „Гигант“ Съединение със 7:0. Подопечните на Азрудин Валентич жълто-черни футболисти показаха огромна желание за игра, а красивите отигравания и интересни комбинации, с които стигнаха до попаденията, дават надежди за по-добро бъдеще преди подновяването на шампионата в родното футболно първенство. Головете за „канарчетата“ отбелязоха Иван Василев (хеттрик), Кристиан Добрев, Салиф Сисе (2 гола) и Стефан Попов.

Часове по-рано бе извършена и дългоочакваната промяна в борда на директорите на „Ботев“, от който бяха освободени всички стари членове, а в новия влязоха Антон Зингаревич, Александър Ослан, Илиян Филипов, Георги Христосков и Слави Микински.

В момента, в който процедурата по прехвърляне на клубните акции завърши, Антон Зингаревич ще стане новият собственик на вековния пловдивски футболен колос.

След провеждането на общото събрание на акционерното дружество, председателят на Сдружение „ПФК Ботев“ Радослав Кошински изрази задоволство от случващото се до момента, като единственото, което остава, за да приключи успешно сагата със собствеността, е представителите на руския бизнесмен да предоставят договора за прехвърляне.

Снимки: Официален сайт на „Ботев“ Пловдив

Вашият коментар