Бултрасите вдигат градуса с „Колежанско къп 2021“

„Сдружение ПФК Ботев“ и Колежанско пиво организират фенски летен турнир по мини футбол „Колежанско Къп 2021“, който ще се проведе на игрищата при зала „Оптимум“ в два уикенда – на 26-27 юни и 3-4 юли .

В новия турнир, имащ амбицията да се превърне в ежегоден, ще могат да участват всички желаещи при следните условия:

Приемат се аматьорски отбори до 12 играча с гарантирани минимум 3 мача в груповата фаза. Таксата за участие в турнира е 250 лева на отбор. Общият брой участващи отбори ще бъде максимум 32 тима.

(продуктова фотография4К Студио)

При закупуване на 1 палет бира Колежанско на промоционална крайна цена от 1912 лева (при редовна цена 2160 лв) – освен удоволствието от консумацията на бира Колежанско, се включва и таксата за участие на Колежанско къп 2021. Няма ограничение на бройката хора, закупили палета. Това предложение включва също и рекламно пано (при покупка на палет от компании например) за времето на провеждане на турнира.

Групите ще бъдат по минимум 4 отбора. Класиралите се на 1-во и 2-ро място от всяка група ще продължат към фазата на директните елиминации. При записване на по-малко от 32 отбора групите ще бъдат преработени в зависимост от броя на участващите отбори.

Крайният срок за записване на желаещите да участват в състезанието отбори е 15 Юни 2021 година, при потвърдено заплащане на таксата или покупка на палет бира.

За отбора победител в „Колежанско Къп 2021“ е подсигурена атрактивна 7-дневна почивка за 12 човека на българското Черноморие, съчетана с участие в турнир „Купа южно Черно море 2021“ (тази награда би била на стойност 4440 лева при свободно записване за този летен турнир, съчетан с почивка). Втората награда е 60 стека „Колежанско„, третата – 40 стека и четвърта награда – 20 стека бира.

За участващи отбори, имащи желание да дойдат от други градове, организаторите са готови да съдействат с атрактивни цени за престоя им в Пловдив.

Записването за участие в турнира се осъществява на следния e-mail адрес: football@collegebeer.bg.

Вашият коментар