Бултрасите залесяват „Тракия“ с чинари

Привържениците на футболен клуб „Ботев“ стартират нова инициатива под наслов „Да засадим дърво, да пием „Колежанско“, имаща за цел озеленяването на градската среда с грижа за Пловдив.

Ето какво послание отправят от „Сдружение ПФК Ботев“ и Клуба на привържениците на „Ботев“ Пловдив към всички, отдадени на жълто-черната идея:

Уважаеми ботевисти, скъпи пловдивчани,

Сдружение ПФК Ботев и Клуб на привържениците на Ботев Пловдив организират поредната акция в подкрепа на Пловдив – събитието „Да засадим дърво, да пием „Колежанско“.

В събота, 24 април, приканваме всички фенове на Ботев на своеобразен пролетен празник в ЖК Тракия, като същевременно дадем принос и за екологията на града – ще засадим символичния брой от 12 чинара.

Саденето на дървета е един от най-лесните начини да подобрим света, в който живеем – те създават въздуха, който дишаме, и филтрират замърсяването, а освен това са красиви и зелени, и доказано правят хората по-спокойни и здрави.

Събитието ще се проведе на 24 април от 10 часа на ул. „Цар Симеон“ в зелената площ между блокове 106 и 107.

За доброто настроение ще се погрижат и от „Колежанско – Налей да пием бирата“, като осигурят на място качествено и охладено пиво.

Инициативата е подкрепена от кметството на район Тракия.

За автора

Вашият коментар