Шампионът Александър Команов се сдоби с 4-та мъжка рожба

Многократният световен и европейски шампион по карате Александър Команов се похвали с нова радостна новина. Той и съпругата му Елена вече са родители на четвърто дете. Момчето се казва Георги Команов, похвали се пловдивчанинът.

„Днес момчето ми, Жорко Команов се появи на бял свят. Моята героиня, минути след раждането, се справи чудесно със своята задача и излезна с усмивка от родилното, готова да поеме момчето ни. Зора мина…сега следва най-хубавата част от живота“, написа в профила си във Facebook той.

Александър Команов от 17 години неуморно тренира и се състезава на татамито. Има над сто победи в куокишин, двукратен световен шампион, вице-световен шампион, трикратен шампион на Япония, седемкратен европейски шампион, двукратен вице-европейски шампион, два пъти Трето място на европейско първенство, вице-азиатски шампион, шампион на Австрия, шампион на Испания, балкански шампион, десеткратен републикански шампион, петкратен призьор за най-техничен състезател, двукратен носител на наградата за най-добро тамишивари, носител на наградата за най-висок боен дух.

Команов е взимал участие в професионални ММА боеве, където рейтингът му е 3-0 (победи-загуби). Всички победи са взети с нокаут.

Александър Команов е награден за спортист номер 1 на Пловдив за 2014 година, избран през същата година за най-добър на шампионата на Стария континент в Берлин, след като вима приза в категория до 85 кг. Притежава най-високата титла за спортно майсторство- „Заслужил майстор на спорта”.

Още за Александър Команов в СНИМКИ може да видите ТУК

 

За автора

Вашият коментар