Мис Пловдив 2017 – Габриела Топалова между филологията и подиума (ВИДЕО и СНИМКИ)

13 красавици се състезаваха за короната Мис Пловдив 2017 в началото на месеца в Bedroom

Новата най-красива сред известните с чара си пловдивчанки обаче може да се похвали и с доста качества

На 6 октомври в клуб Bedroom се проведе и тазгодишното издание на конкурса за красота Мис Пловдив, организирано от Visages Model Group. Той бе спечелен от 21 годишната Габриела Топалова от Пловдив. Габи, както я наричат по-близките й, е завършила ФЕГ „Антоан дьо Сент Екзюпери“, а в момента привършва и висшето си образование в класическата за Пловдивския университет специалност – Българска филология.

Паралелно с филологията, Габриела се занимава и с мода. Тя е модел на Visage и едва на третия конкурс, в който взима участие, грабва престижната титла Мис Пловдив

Срещаме се с Габи в опит да покажем по-различното лице на българските модели, за които всеобщата представа е, че те са преобладаващо нискоинтелигентни момичета, които могат да предложат единствено своята външност и нищо друго. Габриела обаче трудно се помества в това клише. Тя не просто протоколно е записала филология, но и постига сериозни успехи в университета – не пропуска занятия, взима дори и най-трудните изпити, любимите ѝ западноевропейски романи са „Бел Ами“ на Мопасан и „Портретът на Дориан Грей“ от Оскар Уайлд и мечтае един ден да има собствено списание за мода. 

Вижте какво още сподели Мис Пловдив 2017 пред камерата на MediaCafe.BG – за емоциите секунди преди награждаването, за необходимостта от специалисти по български език и как подиумът успешно се съчетава с университета:

СНИМКИ от церемонията може да видите ТУК

Клубният живот в Пловдив може да проследите в сайта на клубовете под тепетата ТУК

За автора

Вашият коментар