Боксова гала вечер завладява Античния театър

Впечатляващ спектакъл, съчетаващ бокс, музика и артистизъм ще се проведе тази вечер от 19:30 часа на Античния театър в Пловдив. Негов организатор е Фондация „Да бъде България“, ръководена от агента на Кубрат и Тервел Пулеви – Ивайло Гоцев.

Сцената на Античния театър ще се превърне в гладиаторска арена, на коята ще се проведат седем боксови срещи, а за доброто настроение на публиката ще се погрижат Нина Николина, Deep Zone Project, формация „Жарава“, 100 кила, Павел и Венци Венц и Веселин Плачков.

Българските представители на ринга ще бъдат Пенчо Цветков, Борислав Велев и Йосиф Панов, а компания ще им правят румънците Богдан Дину и Даниел Бучиу, както и британецът Мартин Мъри, германецът Франк Блумле, украинецът Игор Шевардзутский и Джоана нуамеруе.

Контузия попречи в шоуто да участва самия Тервел Пулев, но на негово място публиката ще може да се наслади на изявите на най-добрия български кикбоксьор – Стоян Копривленски.

Водещи на зрелищната боксова гала вечер ще бъдат Мария Силвестър и Орлин Павлов. Тя ще бъде предавана на живо както от българската „Диема спорт“, така и от американския спортен канал ESPN.

Вашият коментар