Ексклузивна актьорска вечер в Комплекс С.И.Л.А

„Ексклузивна актьорска вечер“ е формат обединяващ някои от най-добрите съвременни родни комици, които предоставят на публиката феерия от емоции и смях.

На 14 декември на голямата сцена на пловдивската спортна зала С.И.Л.А ни очаква нашумялото шоу, в което участие ще вземат Аня Пенчева, Иво Аръков, Руслан Мъйнов, Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев, Албена Михова, Кирил Ефремов, Евгени Будинов, Елен Колева. Със специалното участие на Мариус Куркински и Виктор Стоянов.

Ще бъде една незабравима вечер с прекрасни артисти и изпълнители, ще има залпове от смях и аплодисменти, остроумни скечове и откъси от пиеси. Персонажите, в които се превъплъщават творците са пъстри, разнообразни, но и типичен представител на българския модел, съчетаващи в себе си както ирония, така и гордост.

Автор на спектакъла е Иван Ангелов.

Режисьор – Богдан Петканин.

ПК „АЖУР ПИКО“ и „МаскАрт“ Ви канят на една истинска звездна вечер изпълнена с музика, театър, усмивки и забавление! „МаскАрт“ е фирма занимаваща се с организацията и превеждането на културни събития, включващи театрални спектакли, концерти и други.

Билети за спектакъла може да закупите на цени от 25, 30, 35 и 40 лв.

За автора

Вашият коментар