Пламен Попов разкрива тайната на успеха в дебютната си книга

„Твоят успех е в твоите ръце! Във всеки от нас спи предприемач. Въпросът е да оставиш живота да го събуди или да поемеш отговорността за своето щастие.”

В това е убеден Попов.

Философията на успеха, практически съвети и упражнения за събуждане на предприемаческия дух, ще разкрие автора в представянето на първата си книга в 11 града в цялата страна. Първата среща с публиката Пламен Попов ще осъществи в Пловдивски Културен Институт. Това ще се случи на на 2-ри април /понеделник/ от 19.30 часа.

„Вярвай и действай!” е посланието в дебютната книга на предприемача Попов.

„Тази книга съдържа уроците и наблюденията ми в преследване на най-високи резултати в бизнес развитието, тръгвайки от нулата. Това е разказ за момче, което идва в София, останало без нищо, с амбицията да вземе всичко. Тук няма да четеш красиви истории, а напротив, ще ти представя грозната страна на предприемачеството в България. В тази книга ще ти покажа, че всяко действие или бездействие води до последствия, за които рано или късно плащаш. Дано ти бъде полезна!” 

Това пише Пламен в своята книгата.

Гостите на представянето ще имат възможността да разговорят с автора, да получат автограф и лично послание от него. В програмата е включен и специален уъркшоп на тема „Ефективната комуникация”, който ще се води от самия автор и неговия колега Ясар Маркос. 

  • „Защо ефективната комуникация е в основата на всяко човешко постижение?” 
  • „Как тя може да промени живота ни?”

Това са само част от въпросите, на които Пламен Попов ще отговори. В този уъркшоп участниците ще усвоят основните принципи и инструменти, с които могат да приложат ефективната комуникация в живота си, за да постигат по-добри резултати, както в личен, така и в професионален план. 

Всеки посетител, който закупи „Предприемачът“ ще получи и специален подарък – всички 12 онлайн обучения от „Университет за личностно развитие и предприемачество“ – 2017-а. 

А ето малко повече и за самия автор: Пламен е социален предприемач, който е приел мисията да бъде полезен на българското общество и икономика не само по слогън, а и чрез действия. Има над 15 годишен опит в бизнеса в България. Подписва първият си милионен договор още на 25 години.

Преминава през редица провали, докато не създава бизнеса си за неформално образование, в който обучава хиляди в тънкостите на предприемачеството. Съосновател е на „Универститет за личностно развитие и предприемачество“ – първата целогодишна онлайн и офлайн програма за личностно развитие и предприемачество в България.

 

Вашият коментар