Предстои Startup weekend във Варна през юни

Морската столица събира млади предприемачи е периода 5-7-ми юни

В продължение на два дни, гостите на Startup Weekend Varna ще могат да посещават лекционни сесии на интересни и успели личности от предприемаческите и бизнес среди в страната и чужбина. Младите предприемачи ще могат да участват в специално създадени от организаторите интерактивни игри, под формата на уъркшопс.

Startup Weekend  е форум, който събира предприемачи, инвеститори, студенти и млади хора, които имат желание да стартират собствен бизнес. Целта му е да пробуди предприемачески дух, да представи успешните, реализирали се вече идеи, да срещне хора с опит и такива, които за пръв път проявяват интерес към предприемачеството.

Защо да посетите конференцията Startup Weekend Varna?

Защото, тя предлага идеална среда за запознанство с интересни хора, развиване на идеи и обогатяване на знанията в сферата на предприемачеството. Някои от водещите теми на събитието през юни ще са свързани с мотивацията, създаването на добре функциониращ екип и намирането на финансиране.

Сред лекторите в програмата на Startup Weekend Varna  са: Николай Василев, Димитър Данаилов, Иво Илиев, Петя Манолова, Ивета Петрова, Жанет Тодорова и други.

Билети за конференцията можете да закупите онлайн ТУК. 

За автора

Вашият коментар