Пролетта става още по-цветна с изложение на Панаир Пловдив

Всичко което трябва да знаем за дизайна на градината показва „Цветна пролет 2018“

Градината и зеленият кът в дома вече не са само комбинации от цветя и декоративни растения. Те могат да се превърнат в дизайнерски съчетания на различни елементи. Как да се случи това демонстрира специализираната изложба „Цветна пролет 2018“.

Изложението ще проведе от 21 до 25 март в Международен панаир Пловдив. 

„Предпочитанията на професионалистите и любителите вече не са насочени само към отглеждане на цветя, храсти и дръвчета, а към създаване на завършени композиции с подходяща декорация. Изложбата помага да намерят онова, което им е необходимо, за да изразят своя индивидуален стил“

Това заяви главният директор на зданието. Всяка година „Цветна пролет“ разширява асортимента, който демонстрира. Новата изненада, която е подготвена за 2018 е по-голямото предлагане на  арт и хоби продукти. Това е ориентирано към аматьорите, за да могат да творят своите уникати. 

Екзотичните палми са едно от предложенията, които се открояват в  красивата палитра на изложбата. Неизменно впечатление прави по-голямото предлагане на лимонови и портокалови дръвчета. 

Според експертите постепенно у нас става модерен средиземноморският стил. Именно товаувлича по този тип растения, за които благоприятният климат допринася чудесно да бъдат отглеждани.

Специализираната изложба за цветя, декоративна растителност, градинско оборудване и аксесоари отново дава възможност на професионалисти и любители да се запознаят с иновациите в тази област, с модерните тенденции във флористиката и озеленяването. 

Над 40 фирми ще покажат традиционни и екзотични цветя, семена и разсад. Успоредно с тях ще се предлагат декоративна растителност, нови видове овошки. Разбира се ще са изложени и необходимите разнообразни инструменти и принадлежности, препарати за растителна защита и торове, саксии и керамични изделия, ръчно изработени сувенири, съдове и украса от дърво, биопродукти.

Вашият коментар