Имат ли младежите ни цели и мотивирани ли са за успех?

SSB. Planners подарява 10 бр органайзери за постигане на лични цели и успех 

„Сред младежите ни има много умни и отговорни деца, на които ние искаме да помогнем с правилния инструмент, с който да бъдат по-мотивирани, да мислят правилно и да постигат мечтите си. След което да бъдат мотиватори за своите приятели. Ние от SSB.Planners вярваме, че младежите са нашето бъдеще и искаме да инвестираме в тях като им покажем, че могат да постигнат всичко, за което са готови да проявят постоянство и упоритост“, това заяви пред Mediacafe.Bg управителя г-жа Вили Кръстева.

При кого ще отидат органайзерите ще бъде определено с конкурс. Можете да изпратите вашето желание да участвате в конкурса  на адрес ssb@sunsalebook.eu, след което ще получите бланка за участие. Това е всичко.

Победителите ще бъдат включени в група във фейсбук, където ще бъдат обучени да използват органайзера по най-добрия начин, ще изработят своя лична карта на желанията и ще получават напътствия как най-бързо да реализират мечтите си. За подарък могат да кандидатстват младежи от 17 -25 години от цяла България.

За период от 1 месец победителите ще имат ангажимент да попълват органайзера си, след което да дадат своето честно мнение в личните си профили във фейсбук и инстаграм.

Изпращайте имейлите (ssb@sunsalebook.eu)с желание да участвате в конкурса  „Аз искам да успея“  до 15-ти юли 2019 година. 

Вашият коментар