JCI се похвали с най-успешното си събитие за предприемачи (ВИДЕО от лекциите)

Петима успешни предприемачи в България и чужбина споделиха своите рецепти за успех пред над 150 студенти и ученици в град Пловдив

За пети пореден път в аулата на Технически университет – Пловдив се проведе безплатния семинар по предприемачество „Първи стъпки в бизнеса“, който цели да срещне хора от практиката с млади предприемачи, професионалисти от различни сфери, студенти и всеки, който желае да научи повече за различните предизвикателства при стартирането на собствен бизнес. 

Всеки един от петимата лектори (Георги Първанов, Крис Геогиев, Катя Тодорова, Мартин Попов и Иво Радуловски) разполагаше с около час, за да да сподели ценни съвети, които да помогнат на бъдещите предприемачи да изградят успешен и устойчив собствен бизнес. Сред най-важните се наредиха правилния избор на креативна и амбициозна среда, сформирането на вдъхновен екип, правилното планиране, интерактивния маркетинг и да избереш още в началото дали изграждаш една компания, която един ден ще продадеш или такава, на която ще се посветиш докрай. За да чуете с подробности какво още коментирахме с нашите лектори, гледайте видеата с целите им презентации.

“Mакар и по-малко хора да успяха да дойдат от пердишните срещи, защото денят бе работен, ние от JCI Plovdiv смятаме, че беше най-успешното ни издание. Лекторите бяха превъзходни, споделиха много лични провали и ни дадоха полезни съвети. Сигурни сме, че „Първи стъпки в бизнеса“ през ноември ще бъде на още по-високо ниво, защото ние не спираме да подобряваме начина на организация и винаги се опитваме да бъде все по-интересни и креативни”, споделиха организаторите от JCI Plovdiv за mediacafe.bg

Форматът „Първи стъпки в бизнеса 5“ се организира по инициатива на международната младежка организация JCI Plovdiv и e изцяло спонсориран от програмата на Община Пловдив „Пловдив за младите“ и подкрепен от Технически университет София – филиал Пловдив. Безценни партньори на JCI Plovdiv за организацията на Първи стъпки в бизнеса 5 бяха и Торти Чочко и Cvetita Herbal, които предоставиха кетъринг за събитието. Junior Chamber International (JCI) е най-голямата неправителствена младежка организация в света и има представителство в България с локални секции в Пловдив, София, Варна, Бургас и Свищов.

Повече информация за лекторите може да видите ТУК

Представяме ви всичките пет пълни лекции в следващите видеа:

За автора

Вашият коментар