IT олимпиадата в Пловдив с възможност за стартиране на работа

Наближаващата олимпиада в Пловдив на 27 май ще даде възможност за започване на работа в технологична компания на младите хора

IT Олимпиадата за студенти и младежи с познания в областите .NET и QA, която ще се проведе на 27 май в парк-хотел „Санкт Петербург“, ще даде възможност на участниците да покажат своите знания и умения и да се състезават за множество различни награди – лаптоп, таблет, smart watch и най-интересното –  предложение за работа.

Както вече ви запознахме, за да участват в олимпиадата е необходимо да сте завършили или скоро да завършвате университетските специалности „Телекомуникации“, „Компютърни системи и технологии“ или близки до тях, да имат интереси и познания в областта на .NET технологиите и QA, както и да владеете английски език на добро ниво.

По време на самата олимпиада, участниците ще получат задачи, които ще трябва да решат изцяло самостоятелно, без ползване на външни източници, на съвет или информация. За целта те ще разполагат с 90 минути за работа.

Най-добрите ще бъдат поканени на разговор с представители на Televic и Demasys, за да обсъдят отворените позиции в компанията. Петимата олимпийци, представили се най-убедително по време на тези разговори, ще получат предложение за работа

За да се запишете за участие в ИТ Олимпиадата на Televic и Demasys е необходимо да се регистрирате на сайта на събитието.

Телевик България е част от белгийската Телевик Груп. Основната дейност на фирмата е производство на високотехнологична електроника в три сфери: здравеопазване, телеконферентни и железопътни системи. Продуктите с марка Телевик се радват на огромен успех по целия свят и са синоним на качество и ефективност. Постоянният стремеж за иновации и висококвалифицираният персонал на фирмата я превръщат в лидер в своята област.

Демасис е софтуерна компания, която разработва доказано комплексни софтуерни решения за здравеопазването и железопътната индустрия. Основна цел на компанията е да предоставя услуги, които ще донесат ползи на клиентите им и ще повишат ефективността им. Използвайки последните технологии на пазара, Демасис отварят нови възможности за клиентите си – Televic!

Повече за Олимпиадата може да намерите ТУК

За автора

Вашият коментар