Набират студенти за работа на морето

Започна се! Студентите стартираха поредната офанзива по намиране на работа за летния сезон

Очакванията за добро заплащане, съчетано с около 3-месечен престой на морето, определено е примамливo и интересно за всички студенти.

Ето и едно страхотно предложение за работа за летния сезон в Слънчев бряг от нас:

Лунапарк Sunny Beach търси да назначи касиерки за работа за сезона – от 20-ти май до 15-ти, 20-ти семпември. Ще се работи предимно вечер от 18ч до 5ч сутринта (в разгара на сезона), но поне 2 дни от седмицата ще се приключва в 1-2ч през нощта, защото след този час работят само две от четирите каси.

За наетите ще бъде оодсигурена квартира. В някои от дните, особено в началото на сезона, ще се работи през деня – ще се раздават флаери, като ще има минимум един почивен ден. Предимство е владеенето на един или повече чужди езици, както и опитът, за да бъде избегнато недоволството на туристите от вашата неопитност.

Владеенето на базисен английски език е задължително. Владеенето на втори чужд език – руски или немски – е предимство и предполага по-високо заплащане, ако се справяте добре с работата.

Свободните места са много, но и търсенето се повишава с наближаване на сезона, така че се огледайте своевременно, защото атрактивните места се запълват бързо.

Телефон за връзка 0877299263

За автора

Вашият коментар