Стоян Тасев пред 200 млади хора: „Бъдете честни в бизнеса“ (ВИДЕО и СНИМКИ)

Много е важно как ще се представиш в обществото, за да бъдеш успешен!

JCI успешно продадоха едно от най-мащабните си събития за тази година. Над 200 човека си взеха безплатно цени съвети и знания от един млад предприемач в Пловдив на име Стоян Тасев. 32-годишният бизнесмен и отскоро обучител препълни 1-ва АУЛА на ТУ София – филиал Пловдив в събота сутринта и държа „будни“ всички ентусиасти повече от 8 часа.

Оказа се, че повечето хора искат да попият ценни съвети за това какво е нужно да си успешен бизнесмен. Рецептата на човекът, който повече от 6 години се занимава с почистващи препарати е само една – коректността. Всичко друго е въпрос на качества, които се придобиват с времето, споди той пред нашата камера. Честността е нещо, което трябва да познаваш и да запазиш в себе си.

Стоян имаше разбира се и своя тактика, с която държеше през цялото време интереса към себе си, а именно контактът с всички в залата. Той раздаваше награди – фланелки на Пловдив 2019 и ваучери за курсове, с което спечели младежите и бързо ги приобщи към себе си. В края на деня Стоян сякаш познаваше всеки един в аулата и знаеше с какво иска да се занимава и какво иска да постигне след 5 години.

Вижте интервютата с участниците и организаторите, които направихме по време на семинара:

 

За автора

Вашият коментар