За 7-ма поредна година „Дни на кариерата“ в ТУ Пловдив

Водещи компании от различни браншове ще представят своите стажантски програми и свободни позиции, възможностите за развитие и реализация, ще проведат интервюта със студентите и изнесат презентации днес в ТУ София – филиал Пловдив Участие във форума досега са потвърдили 40 фирми, фирмени представяния са заявили 7 от тях. Форумът се провежда за седма поредна година в пловдивския филиал на Техническия университет.

Изложението ще даде възможност на студентите да се запознаят лично с хората, които избират новите служители в компаниите, да участват в интересни презентации, да разберат какви знания и умения са им необходими в бъдеще, да видят изискванията на най-добрите, да направят първа среща или интервю с работодател в неформална обстановка и да оставят автобиографии и мотивационни писма.

Участниците ще са разположени на фирмени щандове в централното фоайе на 4-ти корпус на Филиала (ул. „Цанко Дюстабанов” №: 25) от 10.30 до 17.00 часа. Официалното откриване е от 10.00 часа.

От името на академичното ръководство, в рамките на събитието, са поканени директори на професионални гимназии и училища, учители и ученици, ръководителката и екипа на Центъра за кариерно ориентиране – Пловдив, който отговаря за кариерното ориентиране на учениците от 12 клас, Началника на Регионалния инспекторат по образование.

СНИМКИ от предишни събития в ТУ София – филиал Пловдив може да намерите ТУК.

СНИМКИ от последния JOB FAIR в Пловдив вижте ТУК.

За автора

Вашият коментар