Тодор Терзиев с лекция „Как да се отървем от негативизмите“ в Отсреща

На 28-ми ноември в кафе „Отсреща“ под тепетата ще се проведе една изключително интересна среща с единствения за България и Балканите Ziglar Legacy – лектор и треньор

Тодор Терзиев е сертифициран треньор и лектор, който има за цел да предваа това уникално учение на възможно повече хора

„Искам да помогна на околните да придобият уменията и психическата нагласа, за да подобрят начина си на живот. Това от своя страна ще помогне за подобряването на живота в България като цяло“, споделя посланика на Зиг Зиглър. Той е създател и на инициативата „Горд съм“ – една комплексна идея с цел, а именно да намира „работна ръка“ в помощ на младите хора и фирмите. 

В края на ноември ще можете да разговаряте с Тодор Терзиев за Stinking thinking и да научите повече за:

  • Stinking thinking – или как да се отървем от негативизма в живота ни?!
  • Защо отношението, а не положението определя постиженията Ви?!
  • Каква е ползата от положителното мислене? То определено няма да Ви помогне да направите всичко, но ще Ви помогне да направите повече, отколкото с негативно мислене!

  • Кога: 27.11.2018
  • Начало: 18:00 часа
  • Къде – Кафе „Отсреща“ 

Повече информация може да намерите във FB събитието ТУК

Тодор Терзиев се занимава с консултантска дейност и подбор на персонал. Създава своята компания, за да помага както на хора да намират своята нова работа, така и на различни компании да намират своите нови работници.

През последните 9 години работи в сферата на продажбите, подбор на персонал и консултантска дейност. През тези години, е помогнал на повече от 3000 човека да намерят своята нова по-добра работа. Работи с множество компании, както с чужди така и с български фирми за подбор на персонал. 

За автора

Вашият коментар