„Вдъхнови ме“ – събитие за успеха и мотивацията в Пловдив през ноември

Там няма да разберете как да станете богати в 3 прости стъпки

Там ще се срещнете с известни личности, които да ви вдъхновят да сбъднете мечтите си

Чудите се как предприемачи, хора на изкуството и спортисти са започнали своята кариера и кое ги е мотивирало по пътя към техните лични върхове?

За да разберете повече трябва да посетите вдъхновяващото събитие в Пловдив тази есен „ВдъхновиМе“. Лектори ще бъдат осем популярни лица, които доказват, че в България можеш да бъдеш успешен. Ще разберете какво за тях е вдъхновението, каква е цената на постиженията им и какви уроци са научили по пътя си. Любопитен ли си вече?

ВдъхновиМе не само ще мотивира, но и ще помага. Всички средства, събрани от входa за събитието, ще бъдат използвани за закупуването на билирубинометър за отделението по неонатология към МБАЛ „Пловдив“. Това е апарат, чрез който новородените неинвазивно се изследват за жълтеница, за да им се спестят многократните убождания и болката при вземането на кръв. По този начин се намалява и рискът от възникване на инфекции впоследствие. Цената на апарата е 10 000 лв. Ако нямате възможност да присъствате на събитието ни, но искате да подпомогнете каузата, свържете се с организаторите на посочения по-долу телефон или на лично съобщение в страницата на Rotaract Club Plovdiv – Puldin

Организатори на вдъхновяващия startup са младежите от Ротаракт клуб Пловдив – Пълдин, които работят за стимулирането на други млади хора да израстват и да се развиват успешно икономически и социално чрез позитивни примери, общественозначими проекти и хуманни каузи. 

Цените на поканите за събитието са 14 лв, 16 лв, 18 лв и 20 лв в зависимост от разположението на местата в залата. Има и още една специална категория покани – VIP. Те са на цена 50 лв и бройката им е ограничена. Всеки, закупил VIP покана, получава достъп до коктейла след събитието, където ще може да се срещне лично с лекторите и специалните  гости.  

  • Място: Дом на културата „Борис Христов“  
  • Ден: Неделя, 11 ноември 2018 г.
  • Час: 11:00 до 14:30

 За връзка, информация, резервация и закупуване на покани – 0899505799

Ако си готов да бъдеш вдъхновен, ела и чуй за успеха в различните му измерения!

За автора

Вашият коментар