Startup from The Bottom представя успешните бизнес модели през юли

Иноватор организира стартъп конференция през юли

Иноватор ще бъде домакин на еднодневна конференция под надслов Startup from The Bottom, ориентирана към бизнес средите, стартъп общността и хората, които желаят да стартират свой собствен бизнес или да станат част от иновативен проект.

Място на събитието ще бъде залата за събития на Иноватор във Варна. Основната цел на изданието е да насърчи предприемаческото и новаторско мислене, представяйки успешни бизнес модели, споделяне на опит и ноу-хау.  

В серия от лекции, основателите на едни от най-вълнуващите стартъп компании в България ще разкажат как са превърнали своята идея и страст в успешен бизнес модел. Както разкрива заглавието на събитието – лекторите ще разкрият ключовите моменти и трудните уроци по пътя към успеха. Една лекция ще трае максимум 20 минути и 10 минути за Q&A.  

Зад организацията на събитието стои екипът на Иноватор, споделено работно пространство за фрийлансъри, изобретатели и ентусиасти във Варна. Целта на организацията е да предостави среда и оборудване за мейкъри, предприемачи, техничари, хора на културата, занаятите и изкуствата, за да могат да разработват своите проекти, да създават прототип на продукт и да излязат на пазара за пръв път с малка партида.

Билети за събитието могат да се купят през сайта на Иноватор. В страницата на Иноватор във Фейсбук можете да следите най-новото около конференцията, информация за лекторите на събитието и темите на техните лекции. На същата страница, както и на електронната поща на Иноватор hello@innovator.bg, можете да задавате своите въпроси. 

За автора

Вашият коментар