Трети годишен бизнес форум “Аутсорсинг дестинация България” в края на ноември

Индъстри Уоч за трета поредна година е съорганизатор на годишния бизнес форум “Outsourcing Destination Bulgaria – Technology, Innovation, Disruption”

Тази година той ще се проведе в Пловдив на 22 ноември

Повече от 150 компании и над 350 гости превърнаха “Outsourcing Destination Bulgaria 2015“ в най-голямото аутсорсинг мероприятие за България, като бе обърнато детайлно внимание на дискусиите за човешкия капитал, връзката между аутсорсинг бизнесът и образователните институции, както и политиките на привличане на таланти извън Европейския Съюз. И тази година участие ще вземат най-значимите и влиятелни компании и специалисти в сектора на информационните технологии и аутсорсинг процесите, похвалиха се от IndustryWatch за mediacafe.bg.

Темите в тазгодишната конференция са:

• ОБРАЗОВАНИЕ ЗА БЪДЕЩЕТО: ИНДУСТРИАЛНА РЕВОЛЮЦИЯ 4.0 – Индустрия 4.0 е текущият тренд на автоматизация и обмен на данни в производствените технологии и бизнес процеси. Как това променя света на професиите и как образованието отговаря на това?

ГЛОБАЛНИ ТРЕНДОВЕ В АУТСОРСИНГ ИНДУСТРИЯТА: НИШИ НА ПАЗАРА НА BPAAS И СПЕЦИАЛИЗАЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ – Пазарът на бизнес процеси като услуга (BPaaS) се развива динамично, споделените центрове за услуги (SSC) се увеличават в недалечни аутсорсинг дестинации. България може да се възползва от нов шанс за развитие на услуги с по-висока добавена стойност.

• ПЛОВДИВ ОТВЪД АУТСОРСИНГ РАЗВИТИЕТО: ПОТЕНЦИАЛ НА ГРАДА ДА СЕ РАЗВИЕ КАТО ИНОВАЦИОННА ДЕСТИНАЦИЯ – Вторият град в България за аутсорсинг е също така първи по привличане на индустриални инвестиции. Какъв е потенциалът за аутсорсинг на процеси от традиционни производства, разположени в региона? Ще може ли Пловдив да приеме някои SSC от бъдещите “умни фабрики”?

Видео с иконимиста Георги Стоев  от форума през 2015-та година:

Организатори на конференцията са Община Пловдив и IndustryWatch с генерален партньор Програмиста ООД. Официален хостинг партньор на форума е ЕТН Хост.

Повече информация относно конференцията като програма, говорители и темите на панелите, можете да откриете ТУК

  • Снимки и видео от 2014-та година може да видите ТУК
  • Интервю с Лъчезар Богданов на конференцията през 2014-та може да видите ТУК

За автора

Вашият коментар