Бизнес конференция за млади предприемачи в Аграрния университет

Четири интересни лекции могат да чуят амбицираните млади предприемачи от региона в Аграрния университет(АУ) в Пловдив тази събота. Те се събират на бизнес конференцията „Аз, Предприемачът!“, организирана от клуб Икономика към сдружение Младежки глас – Пловдив. Домакин е 2-а аудитория на АУ, а събитието ще продължи от 10 до 13:30 часа на 14 декември.

Гост-лектори са Красимир Кочос – бизнес-консултант към фирма „Анима ООД“, Рангел Матански – експерт по прилагане на Стратегия за местно развитие „Местна инициативна група – Раковски“, Георги Гроздев – управител на фирма „Вискомп ООД“ и Иван Джеферов – спечелил Първо място на Startup Weekend Plovdiv тази година.

Програмата за събитието:

10:00-11:00 Как могат да се използват инвестициите на Европейския съюз в подкрепа на младите предприемачи. Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност 2014-2020", Програма на ЕС за малки и за средни предприятия COSME, 7-ма Рамкова програма, гост-лектор Красимир Кочос, бизнес-консултант към фирма "Анима ООД"

11:00-11:20 Кафе пауза.

11:20-12:00-Програма за развитие на селските райони, многофункционални възможности на мерките в подкрепа на млади предприемачи. Новият програмен период 2014-2020. Гост-лектор Рангел Матански, експерт по прилагане на стратегия за местно развитие "Местна инициативна група-Раковски"

12:00-12:10- Кратка пауза

12:10-13:00-Иновативни идеи, информационни технологии и опортюнистични възможности, инструменти за финансиране от фондове за високорисков капитал. Start-up, акселераторът Eleven и фондът за стартиращ капитал LAUNCHub, гост-лектор Георги Гроздев, управител фирма на "Вискомп" ООД

13:00-13:30-Представяне на интерактивната платформа "Youthstartup.eu", лектор Иван Джеферов

Проект "Център за придобиване на личностни умения и развитие на предприемаческия дух на младите хора (Аз, Предприемачът!)" се осъществява по програма "Пловдив за младите", с финансовата подкрепа на Община Пловдив.

За автора

Вашият коментар