Пловдив събира водещи уеб и IT специалисти

Лекциите им са на 5 и 6 април, в Парк Хотел Пловдив
Пловдив събира топ специалистите от уеб и IT индустрията за третото издание на бизнес семинара Е-Мениджър 3, информира се mediacafe.bg. „Успешният уеб проект” е темата, която бъде обхваната в рамките на двата семинарни дни, 5-ти и 6-ти април.
 
Първите две издания на Е-Мениджър във Варна и в Бургас отбелязаха изключително голям интерес. В Пловдив организаторите отново дават възможност да получим най-актуалната информация, опит и практически насоки от най-известните специалисти в България.

Лекторите са доказани професионалисти в сферата на онлайн маркетинга, разработването на уебсайтове, уеб приложения и е-магазини, google adwords и facebook ads рекламата, интернет сигурността, управлението на уеб проекти, облачните решения, монетизирането на мобилни приложения, имейл маркетинга, SEO копирайтинга за уеб, SEO на електронен магазин, линк билдинга, успешните активности в социалните мрежи.

 
Част от лекторите са Майк Рам, Борислав Арапчев, Петър Вукадинов, Петър Петров, Любомир Любомиров, Димитър Димитров, Боби Величков, Борил Богоев, Николай Митев, Явор Сяров, Георги Христов.
lektori-e-meneger
 
Е-Мениджър 3 е подходящ за собственици на малък и среден бизнес, разработчици и администратори на онлайн магазини, предприемачи, които стартират свой бизнес, маркетинг специалисти и бранд мениджъри, SEO специалисти, SEO копирайтъри, ръководители на екипи, продуктови мениджъри и мениджъри по продажбите, университетски преподаватели и студенти.
 
„Идеята на семинарите е да са изцяло практически насочени, с много примери от реални ситуации, с конкретни съвети, с подробни отговори на въпросите на публиката в залата. Програмата е изготвена много прецизно – хронологията й следва етапите на изработка на уебсайт или онлайн магазин и последващите действия, които ще го направят полезен за бизнеса Ви.”, сподели за mediacafe.bg Георги Христов, един от основателите на Е-Мениджър 3.

 

За автора

Вашият коментар