StartUP Weekend 2013 стартира утре в София

За поредна година Start UP се надига за двудневен семинар, този път в София от 5-ти до 7-ми април. Startup Weekend e интензивно, 54-часово събитие, на което програмисти, дизайнери, маркетинг разбирачи и стартъп ентусиасти се събират, споделят идеи, сформират екип, изграждат продукти и стартират нов бизнес.
По време на събието пичваш своята идея, събираш екип и я разработваш. Освен страхотна идея, която е хубаво да се доведе поне до демо версия в рамките на един уикенд ти трябва як екип – някой, който може да направи дизайн, да формира бизнес модел. Защо не и да направиш някоя продажба и да валидираш целия бизнес.
Специални лектори в София тази година са поканени имена от бизнеса като:
  • Ивайло Симов – Eleven.bg
  • Петър Илиев – Grabo.bg
  • Любен Белов – Lunchhub
  • Атанас Раков – Vivacom
  • Христо Нейчев – Telerik
  • Jaka Levstek – D.Labs

startup-sofia-2013-vivacom

Как се описват организаторите в своята кратка визитка:

Зелената енергия на дивите хора, които сами решават какво искат да правят и просто го правят. Нямаме респект към статуквото! Не се страхуваме да падаме, да ставаме и да продължаваме напред. Целта ни е хората да разберат, че могат да правят това, което обичат и да го развият в успешен бизнес. Така ще дават всичко от себе си, ще бъдат най-щастливи и ще стигнат най-високи върхове. По този начин ще са най-полезни за себе си и за обществото като цяло. Всеки трябва да прави това, което обича.
Повече за събитето прочетете тук
 

За автора

Вашият коментар