Конкурсът Digital Stars издирва дигиталните звезди на България

За четвърта поредна година конкурсът “Digital Stars” търси най-добрите млади дигитални маркетолози на България.

Мисията на Digital Stars е да промотира разнообразните кариерни възможности, които дигиталната сфера предлага на младите хора у нас, да представи различните типове специалисти и да покаже постиженията на млади таланти в сектора от цялата страна като ги насърчава да се развиват.

Кандидатури и номинации могат да бъдат подавани до 23:59 часа на 28.08.2022 година.

В конкурса “Digital Stars” могат да се включат специалисти по дигитален маркетинг на възраст между 16-35 години, които уверено вървят по своя кариерен път и постигат успехи. Те трябва да имат до 5 години професионален опит в сферата на дигиталния маркетинг и онлайн рекламата. Участието е напълно безплатно, необходимо е само да подадат кандидатурата си или да бъдат номинирани. Пълната информация относно правилата за участие може да видите в раздел “Правила” на digitalstars.bg.

Специализирано жури оценява участниците, а членовете на журито са едни от най-опитните и утвърдени специалисти в България. Те ще дадат своите оценки в различните категории, на база техния опит и експертиза в съответните категории.

Конкурсът се организира от Digital4 Foundation – фондация, чиято мисия е популяризирането на дигиталните технологии и развитието на дигиталния бранш в България. Тя организира различни инициативи в подкрепа на бизнеса и образованието. Мрежата от събития Digital4 събират заедно водещи специалисти, предприемачи и дигитални ентусиасти, създавайки нови бизнес възможности и подходяща среда за обмяна на ценни знания, опит и идеи.

Отличията се връчват в 10 състезателни категории:

1. Платена реклама(PPC);

2. Маркетинг в социалните мрежи;

3. Оптимизация за търсещи машини (SEO);

4. Маркетинг чрез съдържание;

5. Маркетинг стратегии и бизнес развитие;

6. Автоматизации, чат ботове и И-мейл маркетинг;

7. Дигитален ПР & Инфлуенс маркетинг;

8. Творчески маркетинг;

9. Електронна търговия;

10. Видео маркетинг.

Официалната церемония по награждаването на победителите в конкурса ще се състои на 20 септември в Дом на културата „Борис Христов“, гр. Пловдив по време на DiTech Expo и Digital4Plovdiv – Националната годишна конференция за онлайн маркетинг и търговия на България.

За автора

Вашият коментар