Републиканци за България е най-добрият отбор, който Пловдив може да има

Председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов откри събитието на емблематичната за града под тепетата Гребна база и неочаквано обяви, че с планирания символичен маратон дава официален старт на политическата кампания в цялата страна.

Първият в листата на Републиканци за България в град Пловдив – доц. Христо Димитров приветства пловдивчани със силна и емоционална реч:

„Обединим ли се, можем да постигнем нечовешки неща. Убеден съм, че този път, който ще извървим е дълъг, но ние сме готови. Вашето присъствие днес ми дава страшно много надежда и вяра. Ние сме бъдещето и съм сигурен, че ще успеем“, каза доц. Димитров.

Той застана зад останалите 21 кандидати от листата за Пловдив, определяйки ги като чисти, честни, компетентни и успели хора, които са готови да се впуснат в изборния маратон и да го спечелят, спазвайки завета: „За чиста и свята Република“. 

Цветан Цветанов потвърди думите му, като заяви, че Републиканците са най-добрият отбор, който пловдивчани могат да имат.

„Редиците в Пловдив се оказаха най-иновативни. Те направиха връзка между хората, хубавото време и полезното занимание. Доволен съм, че направихме тази прекрасна листа в Пловдив, в която няма парашутисти“, заключи Цветанов.

 „В 21 век, в 2021 година, с номер 21 в бюлетината, за 21 секунди, направете правилния избор – за бъдещето на България“, каза Цветан Цветанов.

В маратона се включиха Цветан Цветанов, доц. Христо Димитров, заедно с цялата партийна листа с кандидати за депутати от 16 МИР, граждани и съмишленици и пробягаха близо 5 километра.

Със силни аплодисменти бяха приветствани финиширалите, които получиха специални грамоти за своето участие.

За автора

Коментари (1)

 1. БИХТЕ ЛИ ОБЪРНАЛИ ВНИМАНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ ЗАД ГРАНИЦА
  ТЕ СА ОНЕПРАВДАНИ, СМЯТАТ ГИ ЗА „НЕСВЪЗВРАЩЕНЦИ,“ НЕ-ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЗА ЗЕМИТЕ И ИМОТИТЕ СИ.
  НАПРИМЕР ЗАКОНИТЕ ПОЗВОЛЯВАТ НИВИТЕ ИМ ДА СЕ ОБРАБОТВАТ БЕЗ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПОЗВОЛЕНИЕ ОТ ТЕХНА СТРАНА БЕЗ ДА ИМ СЕ ИЗПЛАЩА АРЕНДА, КОЕТО Е ШИРОКО ПРАКТИКУВАНО. КАТО СЕ ПОПИТА ЗАЩО – ПРОЦЕСИТЕ СА ДЪЛГИ – КАЗВАТ – БИЛИ „ДЕЗЕНТЕРСОВАНИ“ – ИЗПОЛЗВАТ СЕ СТАРИ ЗАКОНИ ОТ ПРЕИМЕНУВАНИТЕ ТКЗС-та – АПК.
  НАПРАВЕНО Е ВСИЧКО ДА Е ТРУДНО.
  ТЕЛЕКОМ КОМПАНИИТЕ ИМАТ ОТВРАТЕЛНИ ЗАКОНИ АКО ЧОВЕК ОТ ЧУЖБИНА ИСКА ДА СМЕНИ ДОГОВОРА СИ – ПОРАДИ ПАНДЕМИЯТА – НЯМАТ НИКАКВА ГЪВКАВОСТ
  ЗДРАВНАТА СИСТЕМА НАДПЛАЩА ОСИГУРОВКИ ДОРИ КОГАТО СА В ЧУЖБИНА
  АКО ИМА УВЕДОМЛЕНИЕ – НЕ СЕ ТЪРСИ КОНТАКТ С ЧОВЕКА – НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ДА ПРАЩАТ УВЕДОМЛЕНИЯ ПО ЕЛ. КОМУНИКАЦИИ – ПРОСТО ГО ЛЕПВАТ НА ВРАТАТА И ПО ЗАКОН СЕ СМЯТА ЗА „ПРИЕТО“ – ВСИЧКИ ТЕЗИ ЗАКОНИ СА ТОЛКОВА СТАРИ И НЕПРАКТИЧНИ ЧЕ ДИСКРИМИНИРАТ ЖИВОТА НА БУЛГАРИТЕ КОИТО ДОНАСЯТ НАЙ-МНОГО ПРИХОДИ В БЪЛГАРИЯ.

  Отговор

Вашият коментар